Uw Zorg online in het Oekraïens

Uw Zorg online in het Oekraïens

Uw Zorg online in het Oekraïens

Op initiatief van Arene, de landelijke online huisartspraktijk, is Uw Zorg online in het Oekraïens vertaald. Arene zet ons platform in onder andere Oekraïners. Nu is Oekraïens ook als extra taal in te stellen voor de reguliere Uw Zorg online app en alle regionale varianten.

Hoe werkt het ?

Via de menu knop ‘instellingen’ in de app, gaat u naar ‘app instellingen’ en ‘taalinstellingen’ en past u uw taal aan. U heeft de keuze uit acht talen: Nederlands, Engels, Marokkaans, Turks, Spaans, Pools, Roemeens, Oekraïens. Alle basisfuncties en informatie van de app, zoals het maken van een afspraak of het bestellen van een recept, zijn in deze talen te raadplegen en te gebruiken. Voor het stellen van een vraag kunt u Google translate of de app ‘Say Hi’ inzetten voor de vertaling.