Toegankelijkheid

Werken bij Uw Zorg Online

Samen met onze enthousiaste medewerkers, klanten, zorgconsumenten en KPN als partner maken wij de zorg bereikbaarder en efficiënter. En daar hebben we jouw hulp bij nodig! We zijn op zoek naar nieuw talent dat samen met ons het platform Uw zorg Online verder gaat ontwikkelen.

Word jij onze nieuwe collega?

Uw Zorg Online maakt zorg bereikbaar

Wij zijn een specialist op het gebied van Zorg en ICT en lopen voorop in ons vak. We werken volgens onze gezamenlijke kernwaarden: energiek, inlevend en ondernemen. Herken jij je in deze waarden? Dan pas je misschien goed bij ons!

Wil jij graag bijdragen aan de zorg in Nederland?

Doe je dit liever als communicatie specialist dan in een witte jas? Verplaats jij je graag in de klant, weet je dit goed in woorden over te brengen én wil je zorgverleners helpen meer tijd over te houden voor zorg? Lees dan verder!

Wie zijn wij?

Elke dag werken wij hard om zorg online goed en toegankelijk te maken via Uw Zorg Online.

Huisartsen, apothekers en andere zorgaanbieders hebben steeds minder tijd om dezelfde zorg te bieden, laat staan meer. Aan de andere kant willen patiënten steeds sneller geholpen worden. Ze verwachten dat de zorgaanbieder het tempo van de maatschappij bijbeent, of liefst nog sneller gaat.

Met de Uw Zorg Online apps en digitale services ondersteunen we zorgaanbieders. We creëren en onderhouden Uw Zorg Online en maken het makkelijk voor mensen voor mensen om medisch advies in te winnen, gegevens in te zien, of een recept te krijgen. Wij zorgen dat ze niet lang hoeven te wachten, we maken de afhandeling van zorgvragen efficiënt zodat de zorgaanbieder tijd over houdt voor persoonlijk contact.

Bouw jij graag software van hoge kwaliteit?

Als .NET developer bouw je mee aan software voor onze portalen en zorg je ervoor dat zorgconsumenten snel en foutloos gebruik kunnen maken van de online diensten van hun zorgverlener.