Toegankelijkheid

Op dit moment zijn er geen vacatures bij de afdeling klantenservice

Op dit moment zijn er helaas geen vacatures binnen de afdeling klantenservice. Houdt onze website in de gaten voor nieuwe vacatures.

Open sollicitaties

Open sollicitaties zijn altijd welkom. Stuur je sollicitatiebrief inclusief CV per e-mail naar personeelszaken@uwzorgonline.nl. Wellicht is er op korte termijn wél een geschikte vacature voorhanden.

Wie zijn wij? Wij zijn Uw Zorg online

Elke dag werken wij hard om zorg online goed en toegankelijk te maken via Uw Zorg Online.   ​

Huisartsen, apothekers en andere zorgaanbieders hebben steeds minder tijd om dezelfde zorg te bieden, laat staan meer. Aan de andere kant willen patiënten steeds sneller geholpen worden. Ze verwachten dat de zorgaanbieder het tempo van de maatschappij bijbeent, of liefst nog sneller gaat. ​

Met de Uw Zorg Online apps en digitale services ondersteunen we zorgaanbieders. We creëren en onderhouden Uw Zorg online en maken het makkelijk voor mensen om medisch advies in te winnen, gegevens in te zien, of een recept te krijgen. Wij zorgen dat ze niet lang hoeven te wachten, we maken de afhandeling van zorgvragen efficiënt zodat dat de zorgaanbieder tijd over houdt voor persoonlijk contact.