Toegankelijkheid

Uw tandartspraktijk optimaal online bereikbaar

Maak uw zorg online beter bereikbaar met het meest complete zorgplatform van Nederland.

  • Meer regie voor uw cliënt
  • Meest gebruikte platform in de zorg
  • Veilig en betrouwbaar

Sluit u aan bij hét zorgplatform van Nederland

Om goede kwaliteit van zorg nu én in de toekomst te blijven waarborgen, is digitale innovatie noodzakelijk.

Door u aan te sluiten bij Uw Zorg Online zet u de digitale voordeur naar uw praktijk open. U geeft u uw cliënten de mogelijkheid om meer zelf te regelen en daardoor meer regie te voeren over hun eigen gezondheid. En door u aan te sluiten bij Uw Zorg Online levert u een bijdrage aan het verlagen van de werkdruk van zorgverleners. 

Van praktijkwebsite tot e-consult. Stel zelf het dienstenpakket samen dat past bij uw praktijk. Samen met de KNMT hebben we voor leden de ‘KNMT praktijkwebsite’ ontwikkeld, die voldoet aan alle eisen.

Uw Zorg Online diensten

Professionele complete website

Praktijkwebsite, passend bij uw huisstijl, met betrouwbare ondersteuning van onze helpdesk.

Beveiligde omgeving

Veilige en efficiënte communicatie tussen u en uw cliënt via de persoonlijke gezondheidsomgeving.

Professionele complete website

Praktijkwebsite, passend bij uw huisstijl, met betrouwbare ondersteuning van onze helpdesk.

Beveiligde omgeving

Veilige en efficiënte communicatie tussen u en uw cliënt via de persoonlijke gezondheidsomgeving.

Digitaal bereikbaar voor al uw cliënten

2,5 miljoen mensen in Nederland zijn al aangesloten bij Uw Zorg Online.

Sluit u aan bij hét zorgplatform van Nederland, dan bent ook u digitaal vindbaar en bereikbaar voor uw toekomstige cliënten. Ervaar de voordelen van één platform voor al uw diensten.

Samenwerking KNMT

Samen met de KNMT hebben we speciaal voor haar leden ‘KNMT praktijkwebsite’ ontwikkeld. Standaard ontvangen KNMT-leden ruim 20% korting op hun praktijkwebsite.

U heeft in een handomdraai een professionele complete website met betrouwbare content en online services. Content van KNMT wordt geïntegreerd in uw website.

Over Uw Zorg Online

Bij Uw Zorg online geloven we in digitaal toegankelijke zorg voor iedereen in Nederland. Samen met zorgverleners bouwen we aan het makkelijkste en meest complete platform om zelf uw zorg te regelen.

Daarom Uw Zorg Online:

  • Uw eigen zorgverleners digitaal bereikbaar
  • Alle informatie over uw gezondheid op één plek
  • Snel en simpel zelf uw zorgzaken regelen
2.5 miljoen gebruikers

4.000 aangesloten zorgpraktijken

+20 jaar ervaring in de zorg

Meer zorg, meer gemak

Wilt u meer weten over hoe Uw Zorg Online uw praktijk kan ontzorgen?

We bespreken het graag met u.

Meest gestelde vragen

Uw Zorg Online is het meest complete zorgplatform van Nederland. Via de Uw Zorg Online app en de website van de zorgpraktijk hebben gebruikers de mogelijkheid om meer zelf te regelen en daardoor meer regie te voeren over hun eigen gezondheid. Gebruikers en zorgverleners wisselen eenvoudig en veilig informatie uit met elkaar. Via Uw Zorg Online heeft de gebruiker de mogelijkheid om zijn dossier in te zien, om afspraken in te plannen bij zijn zorgverlener, vragen te stellen, herhaalrecepten aan te vragen en toegang tot e-consults.

Uw Zorg Online brengt zorgconsumenten en zorgverleners bij elkaar in één slimme app. Zorgconsumenten en zorgverleners communiceren op laagdrempelige wijze met elkaar via de Uw Zorg Online app. De patiënt deelt eenvoudig en veilig zijn dossier en informatie met zorgverleners die betrokken zijn bij de behandeling.

Uw Zorg Online biedt het meest complete zorgplatform van Nederland. Van dossierinzage, afspraken en herhaalrecepten tot e-consult. Van leefstijlcoaching tot een slimme digitale triage-assistent. Uw Zorg Online is beschikbaar voor alle zorgverleners, om multidisciplinaire samenwerking te vergemakkelijken.

De kosten voor implementatie en gebruik van Uw Zorg Online hangen af van de groote en behoeften van uw praktijk. Vraag advies of een offerte op maat aan voor de exacte kosten voor uw praktijk.

Onze partners