Toegankelijkheid

Uw praktijk optimaal online bereikbaar

Maak uw zorg online beter bereikbaar met het meest complete zorgplatform van Nederland.

  • Meer regie voor uw cliënt
  • Meest gebruikte platform in de zorg
  • Veilig en betrouwbaar

Sluit u aan bij hét zorgplatform van Nederland

Om goede kwaliteit van zorg nu én in de toekomst te blijven waarborgen, is digitale innovatie noodzakelijk.

Door u aan te sluiten bij Uw Zorg Online zet u de digitale voordeur naar uw praktijk open en geeft u uw cliënten de mogelijkheid om meer zelf te regelen en daardoor meer regie te voeren over hun eigen gezondheid.

Van dossierinzage, afsprakenplanner tot e-consult en praktijkwebsite. Stel zelf het dienstenpakket samen dat past bij uw praktijk.

Waarom Uw Zorg Online?

Professionele complete website

Praktijkwebsite, passend bij uw huisstijl, met betrouwbare ondersteuning van onze helpdesk.

Beveiligde omgeving

Veilige en efficiënte communicatie tussen zorggebruiker en zorgverlener, via de persoonlijke gezondheidsomgeving.

Professionele complete website

Praktijkwebsite, passend bij uw huisstijl, met betrouwbare ondersteuning van onze helpdesk.

Beveiligde omgeving

Veilige en efficiënte communicatie tussen zorggebruiker en zorgverlener, via de persoonlijke gezondheidsomgeving.

Digitaal bereikbaar voor al uw cliënten

Uw Zorg Online heeft al 2,5 miljoen gebruikers. Sluit u aan bij hét zorgplatform van Nederland, dan bent ook u digitaal vindbaar en bereikbaar voor uw cliënten. Ervaar de voordelen van één platform voor al uw diensten.

Wij ontzorgen uw praktijk

Uw Zorg Online zorgt voor een professionele website. Met online diensten als inschrijf- en vragenformulieren maakt u de zorg beter en efficiënter voor uw patiënt en uw praktijk.

U kiest welke modules u wilt aanbieden op de website, wij zorgen voor een omgeving waarin u eenvoudig uw website beheert. Zodat u weinig tijd kwijt bent en toch een goed werkende, mooie en professionele website voor uw praktijk heeft.

Over Uw Zorg Online

Bij Uw Zorg online geloven we in digitaal toegankelijke zorg voor iedereen in Nederland. Samen met zorgverleners bouwen we aan het makkelijkste en meest complete platform om zelf uw zorg te regelen.

Daarom Uw Zorg Online:

  • Uw eigen zorgverleners digitaal bereikbaar
  • Alle informatie over uw gezondheid op één plek
  • Snel en simpel zelf uw zorgzaken regelen
3 miljoen gebruikers

4.000 aangesloten zorgpraktijken

+20 jaar ervaring in de zorg

Meer zorg, meer gemak

Wilt u meer weten over hoe Uw Zorg Online uw praktijk kan ontzorgen? We bespreken het graag met u.

Meest gestelde vragen

Uw Zorg Online is het meest complete zorgplatform van Nederland. Via de Uw Zorg Online app en de website van de zorgpraktijk hebben gebruikers de mogelijkheid om meer zelf te regelen en daardoor meer regie te voeren over hun eigen gezondheid. Gebruikers en zorgverleners wisselen eenvoudig en veilig informatie uit met elkaar. Via Uw Zorg Online heeft de gebruiker de mogelijkheid om zijn dossier in te zien, om afspraken in te plannen bij zijn zorgverlener, vragen te stellen, herhaalrecepten aan te vragen en toegang tot e-consults.

Uw Zorg Online brengt zorgconsumenten en zorgverleners bij elkaar in één slimme app. Zorgconsumenten en zorgverleners communiceren op laagdrempelige wijze met elkaar via de Uw Zorg Online app. De patiënt deelt eenvoudig en veilig zijn dossier en informatie met zorgverleners die betrokken zijn bij de behandeling.

Uw Zorg Online biedt het meest complete zorgplatform van Nederland. Van dossierinzage, afspraken en herhaalrecepten tot e-consult. Van leefstijlcoaching tot een slimme digitale triage-assistent. Uw Zorg Online is beschikbaar voor alle zorgverleners, om multidisciplinaire samenwerking te vergemakkelijken.

De kosten voor implementatie en gebruik van Uw Zorg Online hangen af van de groote en behoeften van uw praktijk. Vraag advies of een offerte op maat aan voor de exacte kosten voor uw praktijk.

Onze partners

Evry, a health cloud initiative