Toegankelijkheid

Uw Zorg Online neemt praktijkwebsites over van Praktijkinfo

Uw Zorg Online heeft de praktijkwebsites overgenomen van Praktijkinfo. Hierdoor kunnen de zorgverleners met een website bij PraktijkInfo blijven rekenen op hoogwaardige dienstverlening en ondersteuning. Uw Zorg Online heeft een bewezen staat van dienst op het gebied van praktijkwebsites met ruim 20 jaar ervaring in het creëren van een eenvoudig te beheren professionele praktijkwebsite.  

Met digitale toepassingen maken we zorg beter bereikbaar. Door aansluiting bij Uw Zorg Online kunnen zorgverleners toetreden tot het grootste zorgplatform van Nederland met ruim 2,5 miljoen gebruikers. En met koppelingen naar vrijwel alle huisartsen, ziekenhuizen en een groot deel van de apotheken en paramedici verstevigen we onze positie als dé Persoonlijke Gezondheidsomgeving (PGO) van Nederland waar de consument zorg regelt samen met de zorgverleners in het eigen zorgnetwerk. 

Wat betekent dit voor zorgverleners met een PraktijkInfo website? 

De overgang naar Uw Zorg Online verloopt ongemerkt. Alle functionaliteit van de websites, de inhoud en het beheer blijft ongewijzigd. Zorgverleners hoeven niets te doen en de websites blijven zonder onderbreking online. De klantenservice van Uw Zorg Online staat paraat om zorgverleners met vragen over hun praktijkinfo website te helpen. De handleidingen, veelgestelde vragen en instructievideo’s blijven bereikbaar via de kennisbank van Praktijkinfo. 

Veelgestelde vragen

Uw Zorg Online heeft ruim 20 jaar ervaring in het creëren van een eenvoudig te beheren professionele praktijkwebsites. Met de overname garanderen we de beste ondersteuning voor de websites en vergroten we het zorgverleners netwerk.

Vanaf nu kunt u voor vragen, ondersteuning en eventuele wijzigingen aan uw website terecht bij Uw Zorg Online via praktijkinfo@uwzorgonline.nl of telefonisch via 020-6500 140. De handleidingen, veelgestelde vragen en instructievideo’s blijven bereikbaar via de kennisbank.

Ja, absoluut. Er zullen geen veranderingen zijn in de functionaliteit, het ontwerp of de inhoud van uw huidige website. Alles blijft precies zoals u het kent.

Er is niets dat u hoeft te doen. Alles wordt voor u geregeld. U kunt gewoon doorgaan met het gebruik van uw praktijkwebsite zoals u dat altijd hebt gedaan.

Nee, er zijn geen extra kosten verbonden aan deze overgang. Uw huidige prijsstructuur en voorwaarden blijven van kracht.

Ja, uw bestaande inloggegevens blijven geldig. Er zijn geen veranderingen in de toegang tot uw praktijkwebsite.

Al uw bestaande inhoud en gegevens blijven ongewijzigd. Er wordt geen informatie verloren of gewijzigd tijdens de overgang.

Ja, uw praktijkwebsite blijft gehost op dezelfde servers. Er zijn nu geen veranderingen in de hostingomgeving.

Vanaf nu kunt u contact opnemen met Uw Zorg Online, voor alle vragen en ondersteuning met betrekking tot uw praktijkwebsite. Ze hebben een toegewijd team om u te helpen.

U kunt contact opnemen met Uw Zorg Online via praktijkinfo@uwzorgonline.nl of telefonisch op het nummer 020-6500 140. Ze zijn beschikbaar voor al uw vragen.