Toegankelijkheid

Uw Zorg Online en Health Cloud Initiative bundelen krachten

Uw Zorg Online is samengegaan met Health Cloud Initiative (HCI). Hierdoor kunnen we beter inspelen op de vraag naar hybride zorg.

CEO's van Health Cloud Initiatives en Uw Zorg Online
vlnr: Marc Prette- Health Cloud Initiative, André Blom – Uw Zorg Online, Eric de Boer- Health Cloud Initiative, Wieger Vos – Uw Zorg Online, Gideon Kreytz – Uw Zorg Online

Door de samenwerking breiden we het Uw Zorg Online platform uit met de 21.000 paramedische zorgverleners die al gebruik maken van de oplossingen van HCI. Dit zijn bijvoorbeeld praktijken uit de GGZ en fysiotherapie.

Met koppelingen naar vrijwel alle huisartsen, ziekenhuizen en een groot deel van de apotheken en paramedici verstevigen we onze positie als dé Persoonlijke Gezondheidsomgeving (PGO) van Nederland waar de consument zorg regelt samen met de zorgverleners in het eigen zorgnetwerk.

Wat betekent dit voor gebruikers ?

Wij blijven als onderdeel van de HCI-groep zelfstandig onder de Uw Zorg Online naam opereren. Dat doen we met ons huidige team van 50 medewerkers, directieleden en oprichters en met dezelfde passie en ondernemerschap zoals u van ons gewend bent.

Onze dienstverlening blijft onveranderd en we zijn voor zorgverleners, patiënten en partners bereikbaar via dezelfde kanalen.

En met de samenwerking kunnen zorgverleners uit het hele zorgveld samen Uw Zorg Online breed inzetten als toekomstbestendig PGO om hybride zorg in de praktijk, wijk of regio te  ondersteunen voor patiënten.

Zorg & ICT beurs

Van 13 t/m 15 juni zijn wij aanwezig op de Zorg en ICT beurs. Wilt u meer weten over onze samenwerking met HCI? Graag beantwoorden wij uw vragen op stand 01.A.030.  Vraag een gratis bezoekerspas aan.

Meer informatie

Lees voor meer informatie Health Cloud Initiative bundelt krachten met Uw Zorg Online (pdf).