Over Uw Zorg online

Uw Zorg online is een service van Pharmeon om makkelijk en veilig met uw eigen zorgverlener te communiceren wanner het u uitkomt. Op dit moment bieden zo’n 1000 huisartsen diensten aan via de Uw Zorg online app en via de website van de praktijk.

In een aantal regio’s is Uw Zorg online ook als regio app beschikbaar. Dat betreft op dit moment de regio’s Apeldoorn (HRA App), Brabant (Huisartsenteam) , Zeist (Zorg4Zeistapp), Nijkerk (Huisartsenij app) , Harderwijk (Medicamus). Het aantal Uw Zorg online aanbieders breidt zich continu uit. Checkt u zelf in de app of via de website van uw praktijk of uw huisarts aangesloten is.

Op dit moment kunt u online bij de meeste huisartsen herhaalrecepten aanvragen, vragen stellen en een afspraak inplannen. In de loop van de tijd kunt u straks ook met andere zorgverleners communiceren en breidt het aantal diensten steeds verder uit. Zo wordt Uw Zorg online steeds meer een Persoonlijke Gezondheidsomgeving (PGO) waar u al uw zorg zaken regelt en grip houdt op uw gezondheid. Denk aan online inzage in uw dossier of zelf metingen doorgeven. De overheid heeft voor de PGO’S standaarden opgesteld (MedMij) waarvoor Uw Zorg online zich momenteel aan het kwalificeren is. Via uw huisarts en de app blijft u op de hoogte van de mogelijkheden.

Pharmeon heeft zich de laatste 20 jaar ontwikkeld tot dé internetpartner van zorgverleners die innovatie in praktijk brengt voor betere en betaalbare zorg zonder extra zorgen.

Bent u patiënt en heeft u een vraag over de Uw Zorg online app of wilt u een storing melden? Kijk bij de veelgestelde vragen of vul dit formulier in.

Bent u zorgverlener en geïnteresseerd in een online oplossing voor uw praktijk? Neemt u dan contact op met de afdeling customerservices@pharmeon.nl of vul dit formulier in.