Livegang Uw Zorg online voor apotheken van start

Livegang Uw Zorg online voor apotheken van start

Uw Zorg online breidt uit! Na bijna 2000 huisartspraktijken, verwelkomen we de komende maand de eerste apotheken op het platform. U kunt als patient in de Uw Zorg online app naast de medische gegevens bij de huisarts het medicatieoverzicht in de apotheek bekijken, herhaalrecepten aanvragen en vragen stellen aan de apotheker.

De livegang gaat van start met een geselecteerd aantal apotheken waarbij we via een feedbackmodule in de app de ervaringen van gebruikers meten. Vanaf begin 2021 verwachten we Uw Zorg online landelijk beschikbaar te maken voor alle apotheken.

Gebruikt u de online diensten al via de Mijn Medicijnen app? Uw apotheek wordt vanzelf opgenomen in de Uw Zorg online app. U kunt beide apps voorlopig naast elkaar gebruiken.

Maakt u nog geen gebruik van de een patiƫntenomgeving of Mijn Medicijnen app en wilt u dit wel? Neem contact op met uw apotheker.