Eerste OPEN regio-coalities aan de slag

Eerste OPEN regio-coalities aan de slag

Met het Uw Zorg online platform faciliteren we inmiddels de eerste regiocoalities bij de uitrol van  het OPEN-programma. Dit programma van LHV, NHG en Ineen heeft tot doel voor 1 juli 2020 landelijk online dossierinzage te realiseren bij huisartsen in Nederland. Naast online dossierinzage via het Uw Zorg online platform ondersteunen we de regio’s ook met trainingen, patiëntinformatiematerialen en statistiekservice om het gebruik te monitoren.

Bent u al gebruiker van het Uw Zorg online portaal of app? Dan hoeft u nu in principe niets te doen. U breidt Uw Zorg online straks eenvoudig zelf uit met een ‘dossierinzage’ module. In samenwerking met uw HIS- leverancier houden wij u op de hoogte van de realisatie ervan.

Heeft u nog geen patiëntportaal of app? Meldt u zich bijtijds aan. Wilt u in aanmerking komen voor de subsidies van het OPEN-programma? Zorg dan dat uw praktijk is aangesloten bij een regio-coalitie. Informeer bij uw regio naar de status of de mogelijkheden.

 

Informatie avonden

Onderstaande HIS-partners organiseren speciale OPEN en MedMij informatieavonden waar Pharmeon ook vertegenwoordigd is. Aanmelden kan via de website van Promedico en OmniHis.

Promedico

  • 31 oktober- regio Venlo (geaccrediteerd)
  • 21 november – regio Utrecht (geaccrediteerd)

OmniHis

  • 3 oktober 2019, regio Friesland
  • 10 oktober 2019, regio Zeeland
  • 15 oktober 2019, regio Utrecht
  • 31 oktober 2019, regio Limburg

 

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen via helpdesk@pharmeon.nl.