OPEN programma

OPEN programma

Vanaf 1 juli 2020 moeten patiënten in Nederland kunnen beschikken over de eigen medische gegevens om meer grip op hun gezondheid te krijgen. Om deze online inzage mogelijk te maken in de eerstelijnszorg is het vierjarige programma ‘OPEN’ opgezet.

Pharmeon ondersteunt regio’s en huisartsen in het OPEN programma. In samenwerking met HIS leveranciers zorgen wij ervoor dat u als praktijk en in regionaal samenwerkingsverband voldoet aan de eisen van het OPEN programma om uw dossier online toegankelijk te maken voor uw patiënten.

We ondersteunen met de implementatie en promotie van uw diensten en het verrichten van nul- en vervolgmetingen van het online gebruik zoals omschreven in de subsidievoorwaarden. Verder bieden wij u via het Uw Zorg online platform de mogelijkheid om aan additionele modules van het OPEN programma deel te nemen (bijvoorbeeld zelfmetingen, PGO). Wilt u meer weten wat wij voor uw praktijk of regio kunnen betekenen in het OPEN programma? Neem dan contact op met helpdesk@pharmeon.nl.